SALG AV KRANER

BAS Maskinutleie As inngår avtale med E.D.Knutsen|UCO om kjøp av kraner til en verdi av 37 MNOK.

BAS og E.D.Knutsen|UCO har i disse dager inngått avtale om kjøp av seks nye Liebherr byggekraner som leveres forløpende de neste 8 månedene. Samtlige kraner er bestilt hos kunde og skal monteres fortløpende på aktuelle prosjekter ved levering. Denne investeringen kommer i tillegg til kjøp av to Liebherr kraner tidligere i år. Nå er vår samlede krankapasitet økt betraktelig og med en miks av både selvreisende kraner og tårnkraner, totalt 32 enheter uttaler daglig leder Jan Aasekjær.

 At valget falt på Liebherr og E.D.Knutsen |UCO, var et naturlig valg for oss, da vi er godt kjent med både merket og leverandøren og god erfaring fra tidligere leveranser. For oss er det viktig å velge produkter med kvalitet og en samarbeidspartner vi kan stole på, sier Aasekjær.

E.D.Knutsen |UCO har vært Liebherr forhandler i over 60 år og har en flåte på ca 170 kraner i utleieparken, sier Kjetil Tettum, daglig leder i E.D.Knutsen|UCO, og ansvarlig for kranvirksomheten i UCO.

Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO, er veldig godt fornøyd med avtalen, som utgjør et betydelig salg for selskapet. Videre er det en tillitserklæring at et profesjonelt utleieselskap velger oss som sin leverandør.

UCO har vært leverandør til BAS over mange år og har et godt samarbeid både ved salg og utleie av kraner, sier Stormo.


Tilbake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

*
*
*